Autojen kalusteet ja muut lisäosat kätevästi Work Systemiltä

Autoihin on saatavilla tätä nykyä vaikka mitä lisäosaa ja varustetta, ja niiden myyjiäkin on maailma ja Internet pullollaan. Onneksi autojen vara- ja lisäosiin erikoistuva Work System sisällyttää verkkokauppansa valikoimaan nämä kaikki ja vähän muutakin – helposti ja edullisesti. Sivusto tarjoaa mahdollisuuden selata sen tarjontaa laajasti tuotekategorioittain tai vaihtoehtoisesti rajaten tuotteet käyttäjän auton valmistustietojen mukaan. Sivustolle voi vaihtoehtoisesti syöttää yhden tai kaikki haluamansa tiedot: ajoneuvon merkin, mallin, kokoluokan, vuosimallin tai yksinkertaisesti vain mihin auton osaan kuuluvaa tuotetta etsitään.

Work Systemin perustana toimivat innovatiivinen tuotekehitystiimi ja ammattimainen henkilökunta. Yrityksen toimipisteitä on löydettävissä jo ympäri Suomen, ja nykyisin myös netistä, mikä mahdollistaa helpon ja vaivattoman pääsyn kattavaan autotarvikevalikoimaan.

Tuotteet auton sisälle

Auton sisälle myytävissä tuotteissa Work System tarjoaa varustusta niin penkkien, pidikkeiden kuin virtamuuntajienkin muodossa. Mikäli käyttäjä etsii autoonsa telinettä esitteille tai vaikka käsipyyhkeille, ne löytyvät tämän liikkeen valikoimista.

Näiden ohella suosittu lisäys tilavampiin autoihin, kuten pakettiautoihin, on korotettu lattia tai niin sanottu tuplalattia. Tuplalattialla tarkoitetaan sitä, että auton takatilaan lisätään uusi, korkeampi lattia, joka mahdollistaa erillisen säilöntätilan luomisen uuden ja vanhan lattian väliin. Kyseiseen tilaan on suosittua asentaa esimerkiksi vetolaatikoita, joihin voi säilöä vaikka työkaluja ja niihin on sitten helppo päästä käsiksi.

Tuotteet auton ulkopuolelle

Work Systemin valikoimasta löytyy runsain mitoin lisävarustusta myös auton ulkopuolelle. Tarjonnasta löytyvät esimerkiksi erinäiset kattovarusteet, vetolavat sekä auton lavakatteita ja kansia. Kattovarusteista löytyvat muun muassa suositut taakkatelineet, jotka saa helposti asennettua auton omiin kattokiskoihin. Näiden lisäksi tarjontaan kuuluu useampia erilaisia valaistusvaihtoehtoja irrallisista lisävaloista erilaisiin työvalaistuksiin.

Turvallisuus, lastausrampit ja muuta

Edellä listattujen tuotteiden lisäksi Work Systemin liikkeissä on tarjolla laaja valikoima erikoiskalustoa. Turvallisuuskategoriasta löytyy ensiaputarvikkeita kuten sammuttimia, ensiapupakkauksia ja hälyttimiä. Turvallisuusosiota täydentää valikoima varoitusvaloja, joilla saa varmistettua näkyvyyden hädän hetkellä. Lastausrampit ja -nostimet puolestaan tarjoavat erilaisia ratkaisuja raskaamman tavaran tai liikerajoitteisten henkilöiden autoon lastaamiseen.