Etsi koti ja autotalli Blok-kiinteistönvälityksen avulla

Jos etsit uutta kotia, jossa olisi unelmiesi autotalli, kannattaa pyytää apuun Blok-kiinteistönvälitys! Blok tarjoaa modernia kiinteistönvälitystä sekä asunnon myyntiin että asunnon ostamiseen. Löydät tästä artikkelista vinkkejä, joiden avulla Blok voi auttaa myös sinua löytämään unelmiesi kodin autotallilla! Halutessasi voit kodin löytymisen jälkeen vielä uudistaa ja uudelleen varustella uuden kotisi autotallia, joten jos se tuntuu aluksi liian vaatimattomalta, kannattaa sitä katsella myös siltä kantilta, millaisia mahdollisuuksia se pitää sisällään. Joissakin tapauksissa voi olla hyvä vaihtoehto ostaa myös sellainen koti, jossa ei ole vielä autotallia, mutta jonka tontille saa sellaisen rakentaa. Näin pääset suunnittelemaan uuden autotallisi alusta loppuun ja vaikuttamaan sen ominaisuuksiin.

Aloitetaan

Uuden autotallillisen kodin etsintä on helppo aloittaa https://blok.ai/-sivustolla. Klikkaa ensimmäiseksi vihreää ”Olen ostamassa” -nappia, lisää hakulomakkeeseen etsimäsi asunnon kaupunki, katu tai alue ja klikkaa vielä punaista ”Näytä asunnot” -nappia. Voit vielä rajata hakua pinta-alan, pyyntihinnan, rakennuksen ja asunnon huoneiden mukaan.

Eikö löytynyt? – ota avuksesi Blok Etsivä!

Ellet löytänyt toivomasi kaltaista asuntoa julkisilta markkinoilta, voit asentaa Blok Etsivän etsimään sinulle sopivaa asuntoa myös julkisten markkinoiden ulkopuolelta! Blok Etsivän asentaminen on helppoa, sillä Etsivä koluaa puolestasi läpi asunnot, jotka sopivat kriteereihisi. Samalla se ottaa yhteyttä niiden omistajiin. Pääkaupunkiseudulla Etsivä-palvelu sisältää melkein kaikki alueen asunnot. Voit tehdä Etsivä-toimeksiannon maksutta eli et vielä tässä vaiheessa sitoudu ostamaan asuntoa Blokin kautta. Maksat Blok Etsivä -palvelusta ainoastaan siinä tapauksessa, että päätät ostaa Blokin sinulle löytämän asunnon. Kuulostaa reilulle – eikö vain?

Asunnon virtuaaliesittely huokuu ajan henkeä

Jos löysit sinua kiinnostavan asunnon Blokin kautta, voit tutustua siihen virtuaalisesti, sillä Blok on luonut tarjoamistaan asunnoista kattavia virtuaaliesittelyjä. Tämä säästää asiakkaan vaivannäköä ja aikaa ja on erityisen oivallinen vaihtoehto näin koronaepidemian aikana! Nykyajan modernit asiakkaat ovat entistä kiireisempiä, joten virtuaaliesittelyt ovat oivallinen tapa tutustua asuntoihin etänä.

Moderni virtuaaliesittely pystyy antamaan yllättävän todentuntuisen vaikutelman asunnosta, sillä asiakas voi esimerkiksi liikkua asunnossa pisteestä pisteeseen. Lisäksi hänellä on mahdollisuus mittanauha-toiminnon käyttämiseen voidakseen varmistaa, onko jo kotoa löytyvä ruokapöytä mahdollista sijoittaa uuden asunnon keittiöön. Face-to-face-tapaamisessa ei välttämättä edes kehtaisi kaivaa mittanauhaa esiin ja mittailla asuntoa ympäriinsä, mutta virtuaalimaailmassa tämäkin on helposti hoidettu!

Jos haluat tutustua tiettyyn asuntoon myös paikan päällä, voit varata asuntoesittelyn yhdellä napin klikkauksella. Lisäksi voit ottaa osaa Blokin avoimiin asuntoesittelyihin. Löydät niiden aikataulut Blokin sivustolta.