Ferrari Suomessa

ferrari-suomessa-2Ferrari on maailman vahvimpia brändejä ja yksi arvostetuimmista luksustuotteista. Lähes jokainen tuntee hevoslogon ja yhdistää sen nuorekkaaseen ja vauhdikkaaseen elämäntyyliin. Myös Ferrari itse on varsin hyvin tietoinen arvostaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on Ferrarin ja vanhan amerikkalaisyrittäjän, Preston Hennin oikeustaistelu. Koska Ferrari ei suostunut myymään autoa Preston Hennille, haastoi tämä yli 60 vuotta Ferrarin asiakkaana ollut ja intohimoinen Ferrareiden keräilijä koko yrityksen oikeuteen. Ferrari ei suostunut myymään miehelle mallistonsa yhtä arvokkaimmista autoista, LaFerrari Spideriä, koska Ferrarin mielestä Henn ei täyttänyt omistajalle asetettuja vaatimuksia. Tämän seurauksesta myös kilpa-autoilijana aiemmin tunnettu Henn vaati Ferrarilta 75 000 dollarin suuruista korvausta lievittämään tapauksen aiheuttamaa kolhua imagossaan.

Olipa allasi Ferrari tai Ford, liikut kuitenkin!

Arkitodellisuus estää monia toteuttamasta esimerkiksi urheiluautoihin liittyviä haaveitaan. Niin komea kuin Ferrari onkin, ehkei se kuitenkaan ole juuri se käytännöllisin auto hakea lapsia tarhasta ja harrastuksista sekä haalata perheen yhä vain isommaksi käyviä ostoksia kotiin. Ferrari luo mielikuvia elämänilosta, intohimosta ja energisyydestä. Nämä mielikuvat eivät täysin kohtaa niitä kaikkein käytännöllisimpiä perheautoilun vaatimuksia. Lasten syntyminen ja muuttunut elämäntilanne vaativatkin valitsemaan auton täysin erilaisten kriteereiden pohjalta kuin vaikkapa urheilullisuuteen tai nuorekkaaseen elämänmenoon liittyen. Toki nykyisin monet suosituimmat farmariautotkin on suunniteltu näyttämään linjakkailta ja jopa urheilullisilta. Esimerkiksi Ford S-Max osaa valmistaa käytännöllisiä perheautoja, ja silti ajomukavuuttakin löytyy. Muita vuoden 2016 suosittuja perheautoja ovat Kia, Nissan, Seat, Nissan, Volvo ja Skoda, joiden mallistoista löytyy monta edustavaa merkkiä myös autoilevan perheen vaatimuksiin. Niissä on riittävästi tilaa lastenvaunuille ja isommillekin ostoksille. Perheen arki pyöriikin yleensä automatkojen ympärillä. Yksi työläimmistä velvollisuuksista on hankkia lapsille vaatteita jokaiseen vuodenaikaan ja ikään. Aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä ostoksille kauppaan. Anna autosikin hieman levähtää ja tutki verkkokauppojen valikoimat. laadukkaat lasten vaatteet on helppoa tilata suoraan kotiin.

Voit kuitenkin toteuttaa haaveesi – vaikka vain väliaikaisesti

Elämä on aika harmaata, jos ei koskaan toteuta unelmiaan. Jollekin unelma voi liittyä matkaan, toiselle harrastukseen, mutta moni unelmoi myös Ferrarista. Koska Ferrari voi olla turhan epäkäytännöllinen ostos normaaliin arkeen, tämä haave on jäänyt monelta toteuttamatta. Mutta onneksi nykyisin Ferrarin voi myös vuokrata käyttöön päiväksi tai pariksi. Esimerkiksi Auto Europe vuokraa Ferrareita ja monia muitakin luksusbrändejä ympäri maailmaa. Miltä tuntuisi esimerkiksi viikon autoiluloma Italiassa? Pääsisit ihailemaan pittoreskeja maisemia punaisen kaunottaren kyydissä. Matka olisi varmasti unohtumaton ja romanttinen elämys monelle pariskunnalle tai jopa kokonaiselle perheelle. 458 Italia sopii malliltaan parhaiten, jos matkaatte kahdestaan, ja FF-malli taipuu neljän hengen elämykselliseksi autoksi. Jos haluat kunnolla vauhtia, voit myös valita aerodynaamisen 599 GTO -mallin tai todella massiivisen F12 Berlinettan. Jos haluat matkallesi vielä lisää luksusta, voit myös hankkia Ferrari-lomallesi autonkuljettajan, ja näin voit nauttia matkastasi vielä huolettomammin. Jokaisella tulisi olla mahdollisuus toteuttaa oma henkilökohtainen unelma edes päiväksi tai pariksi. Tämän jälkeen arkinen elämä perheen kanssa sujuu taas keveämmin ja ainutlaatuiset muistot säilyvät mukanasi loppuelämän.