Ranskalaiset automerkit

Suomessa suositaan ranskalaisia automerkkejä. Tällaisia ovat Peugeot, Renault ja Citroen. Suosituimpia malleja ovat muun muassa Peugeot 307 ja Citroen Xsara. Ne tunnetaan kestävyydestään ja pienestä polttoaineenkulutuksestaan. Naisten renault-clio-1_3_0keskuudessa Renault Clio on erittäin suosittu automalli. Se on pieni ja suhteellisen edullinen. Naisten ostaessa autoa koko on todella tärkeä tekijä, he nimittäin monasti arastelevat suurempia autoja, koska niillä kaupungissa ajaminen ja parkkeeraaminen on huomattavasti vaikeampaa kuin kätevällä pikkuautolla. Ranskalaiset autot ovat myös tunnettuja edullisista hinnoistaan, ja niiden sanotaankin olevan erittäin erinomaisia käyttöautoja, sillä myös varaosat ovat halpoja. Ranskalainen automerkki voi siis hyvin olla sinullekin paras valinta!

Tyylikkäitä autoja naisille ja miehille

Ranskalaiset ovat tunnetusti tyylikästä kansaa ja se näkyy myös autojen muotoilussa. Niin Renault, Citroen kuin Peugeotkin ovat erittäin upean näköisiä autoja, jotka sopivat hyvin niin naisille kuin miehille. Varsinkin naisille auton ulkonäkö ja väri merkitsevät todella paljon. Hyvä valinta onkin naisellinen, siro auto, johon kauppakassit sopivat hyvin. Koko perheelle voi sitten hommata isomman auton, jotta lapset mahtuvat takapenkille. Tyylitietoinen nainen pitää huolta myös siitä, että auto sopii hyvin omaan tyyliin. Auton saat autokaupasta, mutta kaikki muu kannattaa tilata netistä, siellä ne ovat huomattavasti edullisempia kuin myymälöistä ostettaessa. Osta siis ensin upea, juuri sinun näköisesi auto ja sen jälkeen hanki tyylikkäät kengät netistä. Pidä huoli, että kenkien väri sopii yhteen auton värin kanssa. Koskaan ei voi olla liian tyylikäs, joten oman tyylin voi viedä niin pitkälle, että auto sointuu sinun pääsääntöiseen tyyliisi. Kun ostat ranskalaisen auton, säästät huomattavia summia. Nämä säästyneet rahat voikin käyttää shoppailuun, koska ihminen tarvitsee muutakin kuin vain auton.

Ranskalaiset autot pärjäävät testeissä

Autoja testataan koko ajan ja testejä julkaistaan useiden autolehtien sivuilla. Pääsääntönä voidaan pitää sitä, että ranskalaiset automerkit pärjäävät näissä testeissä erittäin hyvin. Niitä kiitellään käytännöllisistä ratkaisuista, kestävyydestä, turvallisuudesta, ulkonäöstä, taloudellisuudesta ja tilavuudesta. Myös erikoisvarusteet ovat saaneet erikoismainintoja. Niin Renault, Citroen kuin Peugeot ovat taloudellisia monellakin tapaa. Niiden polttoaineenkulutus on huippuluokkaa, mutta sen lisäksi myös varaosat ovat edullisia; näin saattaa säästää huomattavia summia, jos autoa joutuu korjaamaan. Toisaalta ranskalaiset automerkit ovat tunnettuja kestävyydestään. Niillä ajaa huoletta useamman satatuhatta kilometriä ennen kuin minkään näköisiä remontteja joutuu edes miettimään. Vastikään Tekniikan maailma oli tyytyväinen uuteen Citroënin C3-malliin. C3-mallia ei ole hinnalla pilattu, vaan auto on erittäin kohtuullisen hintainen. Hintansa puolesta se sopiikin melkein jokaiselle kuljettajalle. Jos siis olet etsimässä luotettavaa autoa, joka on kaiken lisäksi tyylikäs, on valintasi joku ranskalaisista automerkeistä. Kannattaa siis lähteä autokaupoille kiertelemään ja katselemaan eri malleja. Ainoastaan koeajamalla saat selville sen, mikä olisi sinulle sopivin malli kaikista hyvistä vaihtoehdoista.