Kevytyrittäjän leasing-auto

Kevytyrittäjänä et välttämättä ole vielä valmis ostamaan yritykselle omaa autoa. Jos auto on työssäsi kuitenkin lähes välttämätön, ei ole ihan se ja sama, millaisella autolla yrittäjä saapuu asiakkaan luo. Uusi, näyttävä auto luo yrittäjästä menestyneen kuvan. Onneksi uuden ja näyttävän auton voi saada käyttöön liisaamalla ilman suurta riskiä tai pitkää sitoutumisaikaa. Omalla tavallaan leasing onkin hieman samantapainen järjestely kuin itse kevytyrittäjyyskin – se on jotakin auton omistamisen ja vuokraamisen välimaastossa. Monen mielestä auton liisaaminen pitääkin sisällään näiden molempien hyvät puolet! Samalla tavalla kevytyrittäjänä voit toimia yrityksenomaisesti perustamatta kuitenkaan omaa yritystä. Tällöin esimerkiksi paperityöt ja yrityksen laskutuksen voi jättää toisen yrityksen tehtäväksi siten, että voi itse keskittyä omaan osaamiseen ja asiakassuhteiden hiomiseen.

Miksi kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys tarjoaa matalan kynnyksen kokeilla, olisiko yritysideassasi potentiaalia ja olisiko se toteuttamiskelpoinen. Kynnys on matala siitä syystä, että kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä, vaan voit hoitaa laskutuksen esimerkiksi Invoiceryn kautta. Samalla voit jättää muutkin paperityösi Invoiceryn huoleksi!

Nimensä mukaisesti kevytyrittäjyys on kevyt tapa kokeilla yrittäjyyttä. Voit työllistää itsesi kevytyrittäjänä sitoutumatta omaan yritykseen ja sen mukanaan tuomaan suureen vastuuseen. Ei ihme, että kevytyrittäjyys on suosittu vaihtoehto! Moni yrittäjä nimittäin kokee, että etenkin toiminnan alkuvaiheessa on erityisen haastavaa ottaa koko paketti haltuun ja hoitaa sekä yrityksen ydinosaamiseen liittyviä tehtäviä että yrittämiseen liittyvät paperityöt. Jos yritysideasi saa siivet, voit aivan hyvin perustaa oman yrityksen myöhemmin!

Miksi Invoicery?

Pääset käyttämään Invoicerya ilman rekisteröitymismaksua. Myöskään palvelun peruskäyttö ei itsessään maksa mitään. Invoiceryn asiakkaat maksavat ainostaan kuusi prosenttia jokaisesta palvelun kautta laskutetusta laskusta. Kuulostaa reilulta – vai mitä?

Invoiceryn asiakaspalvelu on kokenutta ja se osaa auttaa kevytyrittäjää hyvin monenlaisissa tilanteissa. Asiakaspalvelua on saatavilla myös useilla kielillä. Kokemuksensa ansiosta Invoicerysta on tullut yksi pohjoismaiden suurimmista kevytyrittäjille suunnatuista laskutuspalveluista. Kun Invoicery huolehtii laskutuksestasi ja muista muodollisista paperitöistäsi, jää sinulle entistä enemmän aikaa keskittyä siihen, minkä kaikista parhaiten osaat ja mitä kaikista eniten rakastat – yrityksesi ydintehtävän hoitamiseen! Samalla sinulle jää myös entistä enemmän aikaa kehittää omaa osaamistasi sekä edistää asiakassuhteitasi.

Miksi leasing-auto?

Myös leasing-auton hankkiminen tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden hankkia uusi auto. Liisaamalla auton saat käyttöösi tarvitsemasi auton pienellä sijoituksella, etkä joudu sitoutumaan autoon pitkäksi aikaa, ellet niin halua. Näin auto on aina helppo päivittää uuteen, jos jossakin vaiheessa siltä tuntuu ja esimerkiksi autoon liittyvät tarpeesi muuttuvat. Aloittelevalla yrittäjällä ei välttämättä ole rahaa uuteen, tuliterään autoon, eikä kalliiseen autoon sijoittaminen ole välttämättä muutenkaan järkevää oman yrityksen ottaessa ensiaskeleitaan. Tästäkin syystä leasing-auto on loistava vaihtoehto.

Liisatessasi auton saat käyttöösi laadukkaan kulkuneuvon, jolla on mukava liikkua ja jossa on mukava näyttäytyä niin asiakkaiden kuin yrityksen muidenkin sidosryhmien edessä, mutta et sido autoon liian suurta pääomaa. Näin rahaa jää myös kotiin ja autotalliin eikä kevytyrittäjän oma talous mene liian tiukoille. Kun alla on kiva auto, on autotalliinkin entistä kivempi panostaa.

Kannattaa kuitenkin tutustua tarkkaan auton leasing-sopimukseen ennen sen allekirjoittamista. Useat sopimukset sisältävät monenlaisia etuja, mutta suppeimmissa sopimuksissa tulet helposti maksaneeksi ilmaa, ellet ole hereillä ja ota asioista ajoissa selvää. Leasing-sopimukset kannattaakin kilpailuttaa huolellisesti ennen lopullisen valinnan tekemistä!